Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2009 00:30 - Гей паради , мутрополитици и чалга... или защо Демокрацията е вид социална перверзия?
Автор: danailvdimitrov Категория: Политика   
Прочетен: 2549 Коментари: 3 Гласове:
2




Гей паради , мутрополитици и чалга .......или защо Демокрацията е вид социална перверзия?

автор : Данаил Димитров

Възможно е да се приеме че цялата гнусотия на което сме свидетели в последно време е само наивна последица от "някакви" преходи,от "някакви" кризи или както биха се напънали да го обяснят социолого-психолого-политолозите ( неизтребим биологичен вид ) - динамичен стереотип на пост тоталитарния свят!

Всичко може.....

Може да приемем че гей парад в деня на българските светий е нещо нормално ,както беше "нормално"  "Биг брадър" през Великденския пост и на разпети петък.
Защо не -нали сме демокрация?!
Нали после толкова усилия в последните 80-90 години след Великият Октомври (1917) най накрая всички станахте атеисти! Честито!

Така постепенно се отказахте от познатите ви ценности-първо от Бога ,после от правото да не харесвате извратените неща,после от правото друг да Ви представлява,после от правото да имате малко повече "права" от престъпниците....и т.н

Сега за всички вас е нормално  неграмотните срещу 20-30 лева да подменят вашия глас,техните дебеловрати "любимци" да стават вашите народни представители , криминалните да ги пишат по вестниците само с инициали(за да не страдат) а на жертвите да публикуват и адреса....педофилите пък -те нека да имат депутатски имунитет.
И защо така?..... ами защото така се правело във "великите демокрации" Англия,Холандия,Белгия,Франция ,Дания ,Америка и прочие.

Тези същите които забраниха робството преди 100,  апартейда преди 50 години,които измислиха Инквизицията,кръстоносните походи,търговията със заразени с чума одеала,изгарянето на вещици,рязането на ръцете до лакът на избягалите роби,ловът на аборигени като вид спорт, автобусите за бели и черни, "великите" филосовски учения -фашизъм,комунизъм,расизъм !

Тези същите които до 15 век ликвидираха всеки помислил "да мисли"  че Земята е кръгла, до 16 век че се върти ,а до 17век че може би се върти около Слънцето.....? (някои още може и да не са убедени в това).
Тези същите чийто държавни мъже носеха перуки ,пудреха се и се гримираха като куртизантки а поставянето на червилото и изкуствена бемка беше основополагаш държавнически ритуал.Те си го харесват и до днес,обличат си тоги и си слагат шапчици като на прилепи колчем решат да вземат диплома,а степента магистър (разбирай магьосник) си е официална.

И на ТЯХ  ние трябва да подражаваме незнайно защо!

Ние потомците на Атила, Кубрат и Аспарух?      Е как да стане това...?!

Там на площада срещу храм паметника "Александър Невски" (дето им строши канчетата на р.Нева-Бог да го свети великият княз Александър)
,
заедно с цялата ГЕЙ паплач да го играем "демократи".

Направо "ГЕЙ-ниално"  !!!


 



Тагове:   ЧЕТИРИ,


Гласувай:
2



Следващ постинг

1. pegas08 - Братко, "добре дошъл в машината."
21.06.2009 00:36
С теб съм . Успешен старт! Бъди здрав и напред!
цитирай
2. ploudinperper - Добро начало!
21.06.2009 00:39
Добро начало!
цитирай
3. panazea - обществото е болно и това мнозина го знаят
24.06.2009 11:09
Добре е да се говори за него . Да се бръкне в раната.
Тя гнои. Нуждае се от спешна операция , иначе - ампутация ! И ако дотогава не получиме кръвно отравяне и сме все още живи , чети "мърдаме" , има надежда !
Мъчно ми е за новото поколение , за тези млади хора , които ги убиват , насилват , или унищожават тяхната вяра !
Мили млади хора , пазете се ! Първо трябва да оцелеете , след това ще си изработите имунитет срещу всяка злоба !
Бъдете себе си ! Не копирайте фалшиви идоли !
Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 659059
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031