Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 14:00 - Постинг по време на ПОСТИ
Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   
Прочетен: 2391 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2013 18:55


   Постинг по време на ПОСТИ   Темата за нестихващите и разточителни събития насред Петровите пости не спира да ме занимава.

Гей паради,кукерски карнавали, ден на водата, ден на плюшените мечета? , на билките и магийте, на политиците и тяхната предизборна кампания под надслов “Кой плюе най далече”  на какво ли още не.

За всеки светски ,атеистичен и битов човек това не би трябвало да е кой знае какъв проблем.”Свободна”страна, свободни хора ,свободно поведение–всеки си прави каквото си иска, както си го иска и когато си иска –нали така? Това е като да сложиш надпис „за непушачи” но да си пушиш. Освен това всички са "широко скроени" и отворени към света. Широко скроен значи нескопосано скроен човек облякъл широка и универсална поведенческа дреха ставаща на всеки т.е космополитна дреха. На времето с такива универсални рубашки бяха облечени всички китайци-днес всички останали !  Няма ги националните различия в облеклото няма ги и в мисленето. Щом някой някъде нещо си прави –ние също трябва да го повтаряме като папагали.   Замислих се и за скорошната кончина на краля на попа –Майкъл Джексън. И тя взе че се случи точно сега предизвиквайки за пореден път очаквана истерия. Дали обаче е случайно? Подобна беше съдбата и на други “идоли” –Джон Ленън и Фреди Меркюри. И те си отидоха когато бяха почти забравени и сякаш за да започне вълна от истерия и “идолопоклоничество” след тяхния предизвестен край. Случайно или не първият от тях беше заклет сатанист,Троцкист (спомняте си Троцки-хомо другаря на Ленин) и комунист-утопист а втория Фреди Меркюри бе “само” хомо-содомо-би-три и т.н сексуален. Днес последния от “идолите” ще бъде запомнен най вече като педофил и като едно неясно и неопределено същество полу-дете, полу-мъж, полу-жена, полу-бял, полу-черен –един съвременен Франкенщайн на генетиката и пластичната хирургия .   Има някаква градация обаче......от онзи Фауст на 60-те Джон Ленън който найвно призна на Тони Шеридан в Хамбург през 1962 че заради бъдещата световна слава е продал душата си на сатаната, до последната марионетка в ръце на същия този сатана, превърнала се в разлагащо се и разпадащо се зомби, което можеше единствено да умре за да активира за последен път масова психоза и истерия като в един съвременен “Трилър”.
А на нас не ни остава нищо друго освен да се молим за техните увредени от бесовете на модата и славата, души и да се надяваме че Господ ще ги прости !
  А самите ние да спасяваме нашите собствени защото вече бавно и неусетно губим чуствителност и ясен поглед.   Изпращам на всички една снимка от гейпарад в Берлин и една на апостолите Петър и Павел (които по нов стил честваме днес)   Изборът е ваш!

      image              image     Бог да е с вас и не се плашете от бесовете!  

Данаил Димитров
  В Христа Бога верен 29 Юни София –града на Божията Премъдрост лето 2009 от Христа  



Гласувай:
0



1. makaveeva - поздравления! хареса ми написа...
29.06.2009 14:17
поздравления! хареса ми написаното от Вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 658914
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031