Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2009 20:03 - България - селският идиот на Европа !
Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   
Прочетен: 1778 Коментари: 3 Гласове:
3




       Беше време  преди около 100-тина дена когато всички ние се надявахме че най сетне хванахме правилния влак управляван от правилният машинист и  най сетне започваме да заприличваме на добре структурирана и сериозна европейска държава.

Държавата Ни с новото Ни правителство бързо и безотказно ще спре
корупцията,ще накаже виновните,ще отпуши важните за страната проекти в енергетика,транспорт,селско стопанство ,ще започне възстановяването на производствения сектор -(почти напълно ликвидиран през последните 20 години), ще спре разпада на образованието и здравеопазването , ще открие нови сектори в икономиката и нови работни места , ще осигури нови пазари и бизнес възможности за средния собственик и накрая ще подготви почвата за ре-имиграция на изгубените 2 млн. българи в чужбина и на още може би 2 млн.желаещи да се завърнат във вече европейска България, ще спре окончателно спекулацийте и гаврата с българската история и традиции и ще ни направи уважаван партньор на международната сцена !

То хубаво амаа....оказа се че наместо да сложи ред в тази посока , правителството- ГЕРБ до момента успя да свърши следните няколко малко на брой но важни дела : ликвидира 3 големи общоевропейски енергийни проекта, отказа най голямата и сериозна компания в сектора от по нататъшно участие като по този начин усили на МАХ зависимоста ни от Руссия в сектора , подари на Турция най -невероятната възможност -мечта от 1001 нощ ,мокър сън на всеки Джак-пот а именно да се превърне в главния енергиен център на Европейския югоизток ,
не направи нищо за да предвижи 4-тия енергиен проект ("НАБУКО") ,
обеща евентуално да построи невероятните 200 км магистрали ,
подготви съкращение на 180 000 души администрация и още толкова в железниците преди зимата без никаква подготовка и без гаранции че тези важни дейности  ще станат автоматично ефективни след уволнението на персонала.

После седна да си почине извади някакви папки и секретни доклади и започна да се занимава със скандали, реши да увеличи  пенсионната възраст до тавана на средната смъртност за страната (68г. пенсиониране - 69 г. средна смъртност мъже) , пожела изнасянето на 8 милиарда фискален резерв към частни банки (от типа на тези предизвикали световната финансова боза) .

Нестихващите проблеми с Македония пък реши не със забрана за членство в НАТО и ЕС а с декларации и мрънкане по вестниците като видимо заслужи номинация за ресор " Регионална политика и добросъседство " (което на европейски език се превежда  като " На баба ти фърчилото " ) вместо "Енергетика" или "Транспорт" да речем и най  накрая за да се спасим от кризата ни предложи да строим до захлас спортни зали и писти за болиди от Формула 1 .

В крайна и окончателна сметка след тези ярки поведенчески сигнали пред Европейските ни партньори ние бяхме " измерени ,претеглени и намерени за достойни "  единствено за най -важния и най-отговорен пост на всяка общност - поста на "селския идиот " .


Да ни е честит !




Гласувай:
3



1. haralanov - Селските идиоти...
30.10.2009 20:11
Селските идиоти си гласуват и за себеподобни.Я за Крадлив дедо,я за Суека Станишев,я за новият цар Ивайло-бате им Бойко Борисов!Те между другото не са и гласували за пазвантина на Тодор Живков!Щото него го нямаше в нито една листа!Идиотска работа!
цитирай
2. svilen75 - Поздрави за статията.
30.10.2009 21:50
Поздравления за статията. И като стил и като идея. На фона на всичките подлизурковски статии е удоволствие да се прочете тази.
"обеща евентуално да построи невероятните 200 км магистрали" - това особено ми хареса. Спомням си, как един "майстор" ми каза преди време: "Аз ВИНАГИ изпълнявам обещанията си". И после добави: "Когато мога". Стоях, мигах на парцали и вече ми беше пределно ясно какво ще стане с обещанията, които ми беше дал. Не ги спази, разбира се. Та и Бойко сега така изповадва тази "принципна" позиция.
цитирай
3. анонимен - виж ми профила
18.11.2009 21:08
това е покана
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 658945
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031