Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2014 19:46 - Руски посланик: да заврем с шутове българите там, където им е мястото (шутка)
Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   
Прочетен: 2042 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.04.2014 20:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Русофобите у нас най-после решиха че са попаднали на "търсената" от тях находка. Оказа се поредната партенка. Този път спретната наистина от двама руски посланика. В шеговит разговор те се забавляват как след Крим предстои да вземат и Каталуния,Венеция,Шотландия и дори...Лондон. А разните там прибалтики,българи и румънци да наритат с шутове.

После обаче размислят (явно споменаването на "българите" винаги води до скорострелно изтрезвяване дори на пияни руснаци) и решават, че това е незаслужено малко наказание.НЕКА ОСТАНАТ В ЕС!
Това би било най-справедливото възмездие!- заключават ,те.

А ние -мъдро осмисляйки те по дипломатически някакси прагматично и по държавнически зряло,ще си вземем Калифорния!

Така се оказа, че нас ни Турция ни иска, ни ЕС ни дава (нещо), ни САЩ ни бръсне (за слива), ни Русия ни напада (да ни освобождава).

Така да се каже който си е написал правилно домашното по история, сега може да се разположи удобно в една огромна държава, пълна с ресурси, да си прибере Крим, та да му е близо до Сочи, дето става хем за военна база хем за туризъм, да затвори и Охотско море (като вътрешно), и половин Антарктика с техните залежи от цяла Менделеева таблица и да си попийва водка с доматен сок докато си прави леки шегички с тоз и онз.vbox7.com/play:f4a11cb8
www.youtube.com/watch

Него не му пука че на прашното кръстовище на Орлов мост едни хорица с плакати в ръце все чакат някой да доде от некъде. Други пък седЪт унили в Борисовата градинка отсреща и стискат разни "пискуни" в ръце с надежда пък да "освиркат" тоя дето има да доажда.

Тъжна новина и за двете "агитки" - и този път ги "отсвириха".


Ето я и "скръбната вест":
www.dnes.bg/world/2014/04/04/ruski-diplomati-iskat-da-ni-izritat-v-pravilnata-posoka.221400
image
" И.Ч.*: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталуния, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.**: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”." - край на цитата.



Забележка под линия: Въпросните * и**  в записа трябва да са посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров


ПП. Обърнете внимание на последното изречение от разговора!
Излиза, че и дипломати на ЕС са се пробвали да ни "шитнат" на широката руска душа, но... не би. Този важен момент "апологетите на демокрацията", "нещо" като че ли го попропуснаха в коментарите си ! Както се казва "Шо така бе Миме"?




Гласувай:
5



1. milady - ;))))
04.04.2014 21:04
Aхаа ,даа са Обединим,..Брат Данаил /е ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 662100
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930