Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 16:52 - Нашите революционери от 1876- и днешните "Майданци" от Украйна
Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   
Прочетен: 2366 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 05.06.2014 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трябваше ли нашите момчета да правят национални революции по масонски модел, като в Италия и Полша?

Нямаше ли български въстания преди 1876г. и защо те НЕ бяха отразявани от журналисти и "прогресивни" писатели на  Запад?

Защо нито един революционер не участваше в Освободителната война от 1877-78 г.?

Защо и нито един западен "борец за свобода" не се записа доброволец за освобождението на "подтисната България"?

Защо "апостолите" от IV революционен окръг на позволиха на врачани да нападнат турските казарми и да се въоръжат? Какво направиха същите тези  "апостоли" с 77 000 т.лири събрани само за 3 месеца за оръжие?

Само Ботев ли е "саможертвеника" от всичките ни революционери?

Защо масони "осигуриха" кораба "Радецки" за българските въстаници? Защо П.Хитов и Ф.Тотю отказаха да ги поведат?

Защо Ботев отказа да подпалва български села и да обира "големците" и населението в тях?

Как Англия подкрепи турския геноцид през руско-турската война, а Ватикана изпрати доброволци в армията на Сюлейман(Соломон ) паша -който печеше живи на шиш  българите в Стара Загора?

Как така същата тази Англия подкрепи "Съединението" против турските интереси, а Русия не го подкрепи?

Защо З.Стоянов и д-р Странски си пиеха сладко турско кафе с Ахмед аа Барутанлията-касапинът на Батак, през късното лято на 1885г. в Пловдив?

Как българския народ намери пари за над 450 паметника на руските войни и един огромен мемориал на Шипка , а 15 години не можа да построи малката пирамидка на В.Левски в центъра на София.Защо парите ги даде Иванчо хаджиПенчович -който му подписа смъртната присъда?

Беше ли убит Хр.Ботев на Околчица от "черкези- снайперисти"?


Следвайки "светлите" масонски идеали за братство,равенство, свобода ,република и демокрация -стигнахме дотук. Това хареса ли ни?

Защо всички български революционери от Раковски и Левски до Г.Димитров са за сваляне на монарха и установяване на република?

Защо БРЦК изпраща делегация до Дж.Мацини-"Черния папа" на световното масонство в Лондон, а В.Левски отказва средства предоставени му от емисионери на руското правителство за изграждане на мрежа в България.

Каква е датата 1 май 1876 г. приета за начало на въстанието на Оборище и каква е датата 1 май 1776 г. за "Баварските Илюминати" на Мацини и  защо е написана върху еднодоларовата банкнота. Какво означава "всесъжение" и човешко жертвоприношение и защо на иврит го наричат "холокост" и къкъв е смисълът на девиза на баварските илюминати "Свобода или смърт"?

Защо първата обиколка на Левски е САМО сред най-богатите българи в Цариград, Пловдив и Русе (днес наричани олигарси)? Как само 3 месеца по-рано те двамата с Ботев умират от глад в една изоставена мелница, а след това го приемат най-влиятелните българи в Османската империя?  Защо Левски разстрелва и убива само българи?

След като Карнегиевата комисия установи достоверно избиването на 150 000 българи в Тракия и прогонването на 350 000 от родните им места и го определи за първия геноцид на 19 в.в Европа, защо "прогресивния" Запад не изпрати войски срещу Турция?

Как едни момчета се самоубиваха при залавянето им в изпълнение на въстаническата клетва , а други бяха залавяни и след няколко месеца пускани на свобода. Защо едни лежаха по 15 г. в турските зандани, а други ги освобождаваха лично висши турски управници?

Как се става министър-председател след Освобождението без да си участвал в никакви битки, нито по времето на въстанията, нито през войната, без да можеш да събереш дори 20 души около себе си и без дори да си грамотен?

Защо Ботев "остана" завинаги на Околчица, а други негови "съмишленици" след две години си построиха къщи на два ката и станаха областни управители и съдии?

Как можа руския цар да остави огромната си империя и в продължение на 6 (шест) месеца да води военните действия лично от България живеейки по къщите на обикновените българи, а нито един от българските "революционни дейци" от Букурещ и Браила да не се запише доброволец и да не посмее да влезе в България докато траеше войната?

Защо нямаше нито един присъединил се българин към четите влези "отвън" да ни "освобождават" , а само година по-късно в Плоещ за 1-2 месеца по призива на руското правителство се събраха над 10 500 души доброволци от всички краища ?

Кой и защо подлъга хъшовете от Галац,Браила и Турну ,че цяла България е на крака ? Същите тези "информатори" пишеха подробности за всяко освиркване на руски офицер в Полша , но не знаеха какво става в България.

Защо Макгахан беше най-подробно осведомен къде е станало на-голямото клане в планините на Родопите и пръв започна "светкавични репортажи" от мястото на събитието? Защо нито българските нито руските мастни шпиони не знаеха за това?

Давали ли са клетва нашите "апостоли" да бягат зад граница веднага след като вдигнат народа и започне касапницата? Защо нито един не остана там където го приеха харата на детенско доверие? Давали са клетва да се преобличат в "женски дрехи" и да се спасяват в името на бъдещите им държавни постове.

Защо Ротшилд присъства при подписването на Сан Стефанския мирен договор на 3 март 1878г. ? Какво общо има той с България?

Защо Виктор Юго пише гневни патетични слова за Априлското въстание , но не знае че то е в България?

Каква беше връзката между революционната организация "Млада България" и "Млада Турция" и защо младотурците поканиха ВМРО да свали с тях султана? защо в Петрич има улица кръстена на Рокфелер?

Защо българските баби в опожарения Батак отказаха хляба на американските емисари-протестанти, рискувайки да умрат от глад през зимата?

Кой и с каква цел иска да ни убеди, че в Батак не е имало клане?

Защо З.Стоянов казва, че изгорените в училището деца и жени от Батак, са били подпалени от "онези които се кланят на Мамона" ? Кое е общото с подпалването на хората в Одеса през 2014г?


И много други въпроси без отговор....научихме ли уроците на Историята или не!






Гласувай:
4



1. minevv - да
04.06.2014 09:13
Светла им памет!
Релюциите изяждат децата си!
цитирай
2. buditel1batak - С КОЛКО ОТ ГОРНИТЕ ВЪПРОСИ ТИ ПОДМЕНЯШ ИСТОРИЯТА, УВАЖАЕМИ ДАНАИЛ ?
04.01.2015 22:25
Исторически факт е ,че скоро след като се завръща от заточение в Мала Азия, през 1881г. Ахмед ага Барутанлията заболява от проказа и умира от коварната болест през лятото на 1885г. в Барутин- изоставен от близки и роднини.
така че няма как твърдението което поставяш с въпроса по-горе да е вярно.
"Защо З.Стоянов и д-р Странски си пиеха сладко турско кафе с Ахмед аа Барутанлията-касапинът на Батак, през късното лято на 1885г. в Пловдив?"
цитирай
3. buditel1batak - АХМЕД АГА БАРУТАНЛИЯТА УМИРА ОТ ПРОКАЗА ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 1885Г В БАРУТИН.
04.01.2015 22:29
УВАЖАЕМИ ДАНАИЛ,
чети историята и не пиши глупости , като абсурдния по-горе въпрос:
"Защо З.Стоянов и д-р Странски си пиеха сладко турско кафе с Ахмед аа Барутанлията-касапинът на Батак, през късното лято на 1885г. в Пловдив?"
УМРЯЛ ЧОВЕК КАФЕ НЕ ПИЕ !
Исторически факт е ,че скоро след като се завръща от заточение в Мала Азия, през 1881г. Ахмед ага Барутанлията заболява от проказа и умира от коварната болест през лятото на 1885г. в Барутин- изоставен от близки и роднини.
така че няма как твърдението което поставяш с въпроса по-горе да е вярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 662196
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930