Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 11:33 - "Мръсен и нечистоплътен" * народе, престани да протестираш и се покай!
Автор: danailvdimitrov Категория: Политика   
Прочетен: 14947 Коментари: 34 Гласове:
10

Последна промяна: 07.04.2015 16:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Ти  прогони децата си като им казваше „Багайте от тази проклета България”, ти всеки ден псуваш политиците си, интелектуалците си, управниците си, ти НЕ гласуваш, но си недоволен как те управляват, криеш си доходите, ала "офшорките" те дразнят, плащаш за всяко нещо рушвети**, но обвиняваш тези които ги искат, ти повече от 100 години как си станал безбожен, като обвиняваш за това комунисти,евреи и фашисти, ти мислиш само за материалното си благополучие, а душата си си уврял в калта и дори един път не си се "причастил" в църква, ти пускаш невръстните си младенци по бесовски зрелища, концерти, дискотеки и наркомански свърталища уж да бъдели „свободни”, но се жалиш че има лумпени по улиците, ти който „протестираш” против всичко и всички, а още не знаеш какво искаш от тях, ти днес се ПОКАЙ !

Лукав и нечестив народ иска личби и чудеса, но личби и чудеса няма да му се дадат, безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят, объркан народ иска ясни правила и прав път, но такива няма да получи.

Защото днес е време за ПОКАЯНИЕ!

Днес е дошло време да се пълзи на колене към храма- от всички страни, от Орлов мост и Президентството  та чак до Света София и Александър Невски. Днес всички ние трябва да се облечем във вретища и да посипем главите си с пепел за да измолим милост от Небесния Наш Отец.

Днес София трябва да се превърне в нова Ниневия за да не се превърне утре България в нова Рахил която ще оплаква погубените си чеда!

И Бог ще я прости!



* Важно уточнение:

Използваното определение следва да се разбира само и единствено в духовен смисъл а не във физически. Предложената от автора теза за размисъл е подходяща за вярващи и православни хора ,тъй като се използват понятия и определения, които за тях са ясни и безспорни. В противен случай тя може да се превърне в  ненужно изкушение и предизвикателство за хора с по светски възгледи и дори да ги доведе до опасно за тях богохулство.  

Данаил Димитров


** http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/07/09/vseki-chetvyrti-bylgarin-blagodari-s-rushvet.193143



по този темата в този блог е написан по-късно и материала в сайта "budiveren.com"-"Денят на трифидите"   budiveren.com/index.php





Допълнителна информация:


"За покаянието" - св. Йоан Златоуст (347-407), беседа
http://www.pravoslavieto.com/docs/sv_otci/sv_Zlatoust/besedi.htm

"Тайнството покаяние" - филм "Вярата на светците" част 22
http://www.youtube.com/watch?v=bACwQE_bOZc

"Покаяние"
 игр. филм Т.Абуладзе -Грузия
http://www.youtube.com/watch?v=0QC9Jl40lUY

"Покаяния двери отверзи ми.." А.Ведель  изп.: хор при храм „Света Троица“ - София

http://www.videoclip.bg/watch/175736 






 




Гласувай:
22



1. alegatora - Еба си и дебила, който е да си!
19.06.2013 11:39
Еба си и дебила, който е да си!
цитирай
2. danailvdimitrov - "от препълнено сърце устата говори"
19.06.2013 12:56
alegatora написа:
Еба си и дебила, който е да си!



т.е. което е в душата -това излиза през устата!
цитирай
3. protuberance - Колко сте прав, г-н Димитров, хи...
19.06.2013 15:12
Колко сте прав, г-н Димитров, хиляди пъти сте прав!
цитирай
4. alchemist - 68 години народа е
19.06.2013 15:21
търпял кръвопийци и престъпници. Стига толкова!
Ако някой трябва да се смирява и да ходи в храма, то това са точно политиците. Прошката трябва да я поискат от народа, а не от Господа. Защото ако не го направят, ще трябва да заплатят, в бъдеще с кръвта си и семействата си.
Ето малко материал за размисъл от Макиавели: "Нашата религия прославя по-скоро смирените и съзерцателните натури, отколкото деятелните. Тя е издигнала във висше благо смирението, самоунижението и презрението към човешките блага, така както ан-тичната религия е почитала като висше благо величието на духа, силата на тялото и всичко онова, което прави хората силни. Ако нашата религия изисква от нас сили, то е само за да сме годни да търпим, а не за да извършваме мъжествени деяния. Следователно този начин на живот е направил света слаб и го е оставил в ръцете на негодяите, които, необезпокоявани от никого, се разпореждат в него, както им е угодно, защото виждат, че хората в желанието си да отидат в рая мислят повече за това, как да изтърпят побоите, -отколкото как да отмъстят за тях. И ако днес изглежда, че целият свят е станал мекушав и че небето е безсилно, несъмнено причината се крие в подлата страхливост на онези, които са тълкували нашата религия, като са имали предвид леността, а не доблестта."
цитирай
5. danailvdimitrov - Г-н алхимист за мен Макиавели, Ницше,Маркс, Ленин и т.н не са критерии...за съжаление
19.06.2013 15:56
alchemist написа:
търпял кръвопийци и престъпници. Стига толкова!
Ако някой трябва да се смирява и да ходи в храма, то това са точно политиците. Прошката трябва да я поискат от народа, а не от Господа. ....
Ето малко материал за размисъл от Макиавели: "Нашата религия прославя по-скоро смирените и съзерцателните натури, отколкото деятелните. ... то е само за да сме годни да търпим, а не за да извършваме мъжествени деяния. Следователно този начин на живот е направил света слаб и го е оставил в ръцете на негодяите,."


Няма как да приема това което те са "измъдрували" за вярно. Така да се каже техните "постулати" са, прощавайте за израза, словесна алхимия!

А Вие си направете следния експеримент: следете кога нашият народ ще се покае (т.е ще влезе масово в храмовете и ще започне да се моли за съдбата си ) и кога ще "се оправи" и ще видите пряката връзка.

Имате на разположение целия си предстоящ живот, моят е на привършване и за мен вече не е интересно.

Желая успех!
цитирай
6. whitebarde - що да е дебил автора? Прав е!!!
19.06.2013 18:12
При това много е прав. За жалост.
Протестират. и за какво? Къде бяха протестиращите преди 2 месеца, когато имаше избори? На пикник в планината, на село, в кварталната кръчма, на мач.. или гласуваха за Циндил Миндил и Хиподил. Сега пак ще свалят правителството и пак ще го изберат същото, само дето скинарските партии вече ще са 2-3.
Гледам в Пловдив как мафиоти от котилото на Пеевски водят протеста, а някакви лумпени им се кланят. Еми прав е автора..ама няма кой да го чуе.
цитирай
7. анонимен - Мършата на народа, вампирясала и зовяща за кръвопролитие залива улиците на София по дебилски маршрут!
19.06.2013 18:52
Дебилският маршрут на мършите от народа, както всяко стадо си има мърша, ходят като изоглавени говеда от подуенски обор. От време на време по знак на пастира-мутра, поспирват и започват, като грозни мечоци да подскачат, имитирайки дресирано цирково куче, скачащо против ЧЕРВЕН ЦвЯТ - кралско-английско червено или турско-подуенско червено от 1914 година, автентичния цмят на говедата от Директивата на леФски-маФия на господаря си Боко Тиквата и агент Тара Батков
цитирай
8. vmir - Приемам призива за много основателен, с едно изключение.
19.06.2013 21:50
Протестират младежи, които възрастово нямат "заслугите" на по-възрастните от тях, затова нека не ги съдим строго в техните търсения на истината. Покаянието е доброволен акт, не трябва да става с принуда, както ще предложат някои дърти прасета, за прехвърлят на младите собствената си мръсотия.
цитирай
9. monarchist - Прав сте, за огромно съжаление...
19.06.2013 23:07
Много отдавна трябваше да бъдем Ниневия, и затова все повече се превръщаме в Рахил. Живеем без Бога, без Неговите заповеди и извън Неговия ред - как тогава да не сме "тръстики, люлеяни на вятъра".
Поздравявам Ви за откровените думи!
цитирай
10. viktoriaesv - да,в чужбина....
20.06.2013 06:48
вместо да седят в Бг и да отхрантутват. търтейте...
Нищо,вече има нова андра.Дечинките им ще са конекти,техните призминки....
цитирай
11. turb04 - Много странно. . . Християнството ...
20.06.2013 06:51
Много странно... Християнството за 2000 години докара толкова смърт, беди, изчезването на цели популации, застой в науката, преследвания, клади, пък господинът някак не го е забелязал.
Или въпросният бог е някакво отмъстително идиотче с къса памет, или просто не съществува.
Ама, господинът може би е евреин, та затова припознава въпросното идиотче, защото последното гордо е казало "Аз съм бог израилев" - демек, само на евреите.
Има изключително просто народ по света...
А дали пък християнските "ценности" не превърнаха гордия и славен прабългарски народ в стадо?
цитирай
12. danailvdimitrov - да за съжаление това е протест на "младите", каквито бяхме ние през 97г.
20.06.2013 07:25
vmir написа:
Протестират младежи, които възрастово нямат "заслугите" на по-възрастните от тях, затова нека не ги съдим строго в техните търсения на истината. Покаянието е доброволен акт, не трябва да става с принуда, както ще предложат някои дърти прасета, за прехвърлят на младите собствената си мръсотия.


Затова те правят същата грешка като нас- вървят като слепи между Орлов мост и Народното Събрание и пак обратно, и отново и отново. А църквите са само на една кречка, но не ги виждат.

Дори едната от тях се казва Света София- Премъдрост Божия !!! Но те и нея не я виждат.

Разбира се, че покаянието е доброволен акт - спор няма. Затова и бавно се топим, обвзети от гордост и бесовска злоба един към друг.

Поздрави!
цитирай
13. turb04 - Освен това ще отбележа, че по про...
20.06.2013 07:28
Освен това ще отбележа, че по протестите ходят предимно млади, изкъпани, подстригани и чисто облечени хора. Е, сигурно има и по някой пор - вдовец, но това е за цвят.
Християнството, а и проюдаистичните религии като цяло са камъкът в обувката на човечеството и не се сещам за нищо по-ретроградно от въпросните религии.
Да не говорим, че цялата библия е взаимствана оттук - оттам в частта извън историята на еврейския народ.
цитирай
14. psih - Вярата в боговете си отива и така и ...
20.06.2013 09:42
Вярата в боговете си отива и така и трябва да бъде.... Не напразно най-бедните, изпаднали и антихуманни държави са и най-религиозни. Вие си пълзете към храма - никой не ви пречи.
цитирай
15. hiksa3 - Мръсен и нечистоплътен народе, престани да протестираш и се покай!
20.06.2013 09:53
Въшката като се напие с кръв - излиза на челото
Ако си част от този народ -няма да говориш така
Ако не си- кой си ти дето не знаеш нищо за него а идваш да го учиш ?
цитирай
16. turb04 - Апропо, когато човек го раздава ...
20.06.2013 10:25
Апропо, когато човек го раздава църковен ерудит не е зле да знае, че не се казва "ветрище", а "вретище"...
Общо взето, за християнската общност е нормално да е фанатизирана и слабо ограмотена.
цитирай
17. tilulenshpigel - да не забравяме че Библията е писана ...
20.06.2013 10:29
да не забравяме че Библията е писана от еврейски софтуеристи и те си знаят с каква чифутска пасмина си имат работа и с какви крути мерки е трябвало да се оправят с разюзданата сган :)|)) от кръвосмесители и религиозни фанатици...
за съжаление това е пренесено после като приложен софтуре върху истинското учение на другаря Христо който съвсем други неща е казвал как да станем свободни и да се освободим от Матрицата
цитирай
18. ferhunde - Удивително глупав постинг. Нар...
20.06.2013 10:53
Удивително глупав постинг.
Народът протестира точно срещу мръсните и нечистоплътни изроди, които будят отвращение.
Гледа ли "християнинът" Сидеров в президентството как се държа като курва под доволния поглед на Миков, Местан и Станишев?
Хората протестират срещу изродите, мръсни и нечистоплътни, и трябва да си много глупав, за да не го разбереш.
цитирай
19. ferhunde - Ето пример за поддръжник на правителството - такива са червените боклуци, всичките.
20.06.2013 10:54
анонимен написа:
Дебилският маршрут на мършите от народа, както всяко стадо си има мърша, ходят като изоглавени говеда от подуенски обор. От време на време по знак на пастира-мутра, поспирват и започват, като грозни мечоци да подскачат, имитирайки дресирано цирково куче, скачащо против ЧЕРВЕН ЦвЯТ - кралско-английско червено или турско-подуенско червено от 1914 година, автентичния цмят на говедата от Директивата на леФски-маФия на господаря си Боко Тиквата и агент Тара Батков

цитирай
20. danailvdimitrov - да това е правописна грешка, ще я поправя- важно е да се разбере смисъла. За съжаление не го разбират...
20.06.2013 10:56
turb04 написа:
Апропо, когато човек го раздава църковен ерудит не е зле да знае, че не се казва "ветрище", а "вретище"...
Общо взето, за християнската общност е нормално да е фанатизирана и слабо ограмотена.


Както не са го разбрали и "свободомислещите" и "силноограмотени" философи в атинския Ареопаг. И те са търсели интелектуалното словоблудство и забавното мислоплетство, очакваики разговори за поредния "нов бог", а не за покаяние и съкрушение !
цитирай
21. danailvdimitrov - най- типичното заблуждение е че Библията е еврейска книга..а тя е писана от Бог.
20.06.2013 11:09
tilulenshpigel написа:
да не забравяме че Библията е писана от еврейски софтуеристи.......
......на другаря Христо който съвсем други неща е казвал как да станем свободни и да се освободим от Матрицата


Затова, понеже евреите Го не разпознаха при идването Му, им беше отнето правото да са богоизбран народ и бе дадено на езичниците, а Евангелията бяха написани на гръцки.

Колкото за "другарите" те действително бяха евреи - от онези отрекли се от Христа и чакащи антихриста.

Гледайте (titulenshpigel) , да не се окажете в техния отбор ( или обор, както предпочитате)
цитирай
22. danailvdimitrov - За разлика от Вас аз знам кой е този народ!
20.06.2013 11:19
hiksa3 написа:
Въшката като се напие с кръв - излиза на челото
Ако си част от този народ -няма да говориш така
Ако не си- кой си ти дето не знаеш нищо за него а идваш да го учиш ?


Това е народа на св.кан Грод (Горд), на Органа(кръстен лично от император Юстиниан Велики) и племенника му Кубрат(кръстен от император Ираклии) -православен, на св. цар Тервел (кесар на Византия) първи покръстител на България, на Омуртаг-православен, на св.цар Борис I равноапостолен, на св. братя Кирил и Методии, покръстили целия славянски род и разобличили римокатолическата ерес, на св.Олга равноапостолна -покръстила Русия, на св .Киприан Българин патриарх на Лехия,Литва и Русия, на св.Теодосий Търновски, на св. Патриарх Евтимии и хиляди други....

на които аз съм жалък наследник, а ти глупецо не можеш да завържеш и връзките на обущата им!!!
цитирай
23. vestitelkata - Г-н danailvdimitrov, изобщо не съм ...
20.06.2013 12:22
Г-н danailvdimitrov, изобщо не съм съгласна с вас. Първо много мразя някой българин да говори във второ и трето лице за народа си (ако сте от този народ) каточели не сте от него. И после какви са тези обиди "Мръсен и нечистоплътен", "лукав и нечестив народ", които хвърляте върху този народ? Второ - вижда се че сте вярващ човек, тогава да ви попитам откъде на къде ще изземвате божиите функции и ще съдите който и да било? Всеки сам си носи отговорността за действията. Трето - аз съм Православна христянка и макар и да не ходя всяка Неделя на църква, вярвам че има Бог който гледа и поставя накрая всичко на мястото му. Гледам да спазвам до колкото мога заповедите Му. Четвърто - обичам България. Това е моята страна и всеки който по някакъв начин й вреди или говори лошо за нея - го приемам като лична обида. Никога не съм казвала на нигого да бяга "от тази проклета България" по какъвто и да е повод, макар че не от добро хората излизат навън да слугуват на чужди майки и бащи, когато собствените биват убивани по селата сам самички в нищета. И когато хората протестират срещу всички тия неща, то те са си в пълното правото да го правят и тук не говорим за накакъв вид каприз, а за физическото оцеляане на народа, което извинете ме, но е също толкова важно, както запазването на морала, културата, историята и всичко останало. Едното не може без другото.
цитирай
24. freeoldmen - Мръсен и нечистоплътен, казвате. . ...
20.06.2013 13:47
Мръсен и нечистоплътен, казвате...Какво пък, може и да е така. Но не може да не се признае едно на българският народ- никога не е бил подвластен на религиозния фанатизъм. Което ме кара да бъда горд като Българин!
А ако искате хората да влизат в храмовете, не е лошо да започнете чистката на мръсните и нечистоплътните именно от там. Ще имате доста работа...
цитирай
25. danailvdimitrov - Ваше право да не сте съгласна.
20.06.2013 15:21
vestitelkata написа:
Г-н danailvdimitrov, изобщо не съм съгласна с вас. Първо много мразя някой българин да говори във второ и трето лице за народа си (ако сте от този народ) каточели не сте от него. ......

хвърляте върху този народ? "този"- това не е ли нашия народ????

Второ - вижда се че сте вярващ човек, тогава да ви попитам откъде на къде ще изземвате божиите функции и ще съдите който и да било? Всеки сам си носи отговорността за действията. Трето - аз съм Православна христянка и макар и да не ходя всяка Неделя на църква,......


Но думите Ви ви изобличават...сама твърдите ,че сте православна, но не ходите на църква. Но нали и аз това казвам ?

освен това всеки православен, знае разликата между "осъждане" и "изобличение". Вашето към мен кое от двете е ? А това на хората по улиците кое от двете е ? Те "осъждат" ли правителството, избрано от тях или не ?

Хубаво е че се опитвате да спазвате 10-те Божи заповеди, много хора дори не ги знаят, и не бива заради моя постинг да се отказвате от този път. Той е благодатен и един ден ще Ви изведе на правилното място.

Само,че тук говорим за друго. За нашето вътрешно покаяние и смирение - и повечето хора ме разбраха !
цитирай
26. danailvdimitrov - ще се наложи обяснение....
20.06.2013 15:28
freeoldmen написа:
Мръсен и нечистоплътен, казвате...Какво пък, може и да е така. Но не може да не се признае едно на българският народ- никога не е бил подвластен на религиозния фанатизъм. Което ме кара да бъда горд като Българин!
А ако искате хората да влизат в храмовете, не е лошо да започнете чистката на мръсните и нечистоплътните именно от там. Ще имате доста работа...


Понеже на доста хора не им стана ясно , не говорим за това ,че нашия народ "не ходи на баня". Как не го разбрахте !?! За духовната чистота иде реч.

Колкото до това, че той вече близо 100 години е занемарил "духовната си чистота", не се черкува, не пости, не спазва Божите заповеди и установления, не ги и познава дори и т.н.,пък Вие и други като Вас сте неизразимо ГОРД от това - то аз няма какво да добавя.

Гордостта от този вид "нечистоплътие" винаги е белега по който ще се отличаваме.
цитирай
27. freeoldmen - Вие нещо не разбирате. Или се пра...
20.06.2013 16:13
Вие нещо не разбирате. Или се правите, че не разбирате. Личи си и по това, че удобно недоразбрахте откъде трябва да се почне с налагането на"духовната чистота"
Да не сте някой поп, леко попрекалил покрай Задушница?
цитирай
28. danailvdimitrov - виждам у Вас голямо желание да станете свещеник или поп както казвате...
20.06.2013 18:07
freeoldmen написа:
Вие нещо не разбирате. Или се правите, че не разбирате. Личи си и по това, че удобно недоразбрахте откъде трябва да се почне с налагането на"духовната чистота"
Да не сте някой поп, леко попрекалил покрай Задушница?


За да "разкривате" нечистите хора в храмовете,миряни ,клирици,оглашени, да ги разобличавате и сам да им давате пример за благочестие и духовна извисеност.

Ако сте млад както предполагам, Ви препоръчвам Духовната Семинария, ако ли не може направо Богословския факултет. Ще се радвам да станете "поп" . и аз отдавна търся такива честни и чисти отчета като Вас.

Че ми омръзна всички все да искат да станат политици и депутати.

Дерзайте в новото поприще! Дайте добър пример!
цитирай
29. turb04 - Земята е плоска, слънцето и Всел...
20.06.2013 19:18
Земята е плоска, слънцето и Вселената се въртят около нея, а Авраам не е бил шизофреник, защото е чувал гласове и е тръгнал да убива сина си.
Интересно ми е, дали Вие ще тръгнете да убивате детето си, ако чуете някакъв глас, който ви се представи за бог?
цитирай
30. turb04 - Като всички християнски аполог...
20.06.2013 19:21
Като всички християнски апологети, Вие също избягвате преки отговори на въпросите и отговаряте уклончиво и неясно, оправдавайки и цитирайки нещо, което на практика не съществува.
Я, да Ви попитам нещо - според Вас, дали всички хора по света ще отидат в ада, защото всяка религия ви плаши с това, ако не я изповядвате, пък религиите са повече от една, нали? В това число и юдаизъм и мюсюлманство, които са дупе и гащи с християнството.
цитирай
31. turb04 - Вие нещо не разбирате. Или се пра...
20.06.2013 19:22
danailvdimitrov написа:
freeoldmen написа:
Вие нещо не разбирате. Или се правите, че не разбирате. Личи си и по това, че удобно недоразбрахте откъде трябва да се почне с налагането на"духовната чистота"
Да не сте някой поп, леко попрекалил покрай Задушница?


За да "разкривате" нечистите хора в храмовете,миряни ,клирици,оглашени, да ги разобличавате и сам да им давате пример за благочестие и духовна извисеност.

Ако сте млад както предполагам, Ви препоръчвам Духовната Семинария, ако ли не може направо Богословския факултет. Ще се радвам да станете "поп" . и аз отдавна търся такива честни и чисти отчета като Вас.

Че ми омръзна всички все да искат да станат политици и депутати.

Дерзайте в новото поприще! Дайте добър пример!


Няма как да има честен поп, защото изначално се изповядват лъжи!
цитирай
32. danailvdimitrov - турбоч или турбо04 както сте наименували -ако Ви се спори спорете си сам
20.06.2013 19:45
turb04 написа:
Като всички християнски апологети, Вие също избягвате преки отговори на въпросите и отговаряте уклончиво и неясно.


Този пост е за православни и вярващи хора, за такива като Вас е объркващ и неясен. Затова не го четете както и туркинята ferhonde.

Щом не приемате отговорите не задавайте въпроси ?
цитирай
33. turb04 - Още една типична проява на христ...
21.06.2013 08:09
Още една типична проява на християнски фанатизъм - "апостолите", призовани да "просветят" мръсния и нечистоплътен народ са като ощипани госпожици и когато аргументите за техния смешен палячо, когото наричат бог увехнат, а самите "апостоли" нямат смислени отговори, последните започват да се държат горделиво и надменно (това не беше ли грях), а пастирската заръка на техния "възкръсващ всяка година" за благочестие, търпимост и миролюбие се изпарява като капка роса в зноен летен ден.
Само да обобщя - тук е публично пространство, аз съм се регистрирал, а регистрацията ми дава право и да чета и да коментирам и някакъв светъл християнин не може да е пречка за това, още повече, че аз не използвам директни обидни квалификации или личностни нападки.
Вместо да се държите като ощипана госпожица, постъпете като апостол Павел, примерно и се борете с аргументи, а не с някакви детски реакции.
цитирай
34. atil - Много силен и точен изказ! Днес п...
29.06.2013 07:04
Много силен и точен изказ! Днес попаднах на блога, мисля че е един от малкото качесвенни и действително християнски блогове. А такива са още по-голяма рядкост. Други всякакви има много - лъжливи, заблуждаващи, прикрито и открито антибългарски дори, но такива като този са рядкост. Интересна е реакцията на нечестивците в случая, това е разбираемо.
Протестите биха имали реален смисъл ако се искаше нешо смисленно - смяна на системата например и възстановяване на незаконно спряното действие на Търновската конституция...!
цитирай
35. danailvdimitrov - най-трудно е да се вглеждаш в себе си...или пък да се разпознаеш в
29.06.2013 09:40
atil написа:
.... Интересна е реакцията на нечестивците в случая, това е разбираемо.
Протестите биха имали реален смисъл ако се искаше нешо смисленно - смяна на системата например и възстановяване на незаконно спряното действие на Търновската конституция...!


тези които хулиш. Затова не ги виня, никому не е приятн. Но трябва да се преодолеем най-накрая.

Виж въпросът за Търновската конституция е много интересен и заслужава отделно внимание. Защо например възстановихме собствеността и на последното парче земя, и на последния гараж, но старата си Конституция не пипнахме? На практика Димитровската конституция от 1947г. не е отменена-няма монархия, няма вероучение в училище,държава и църква са разделени,даже стария църковен календар не върнаха. А това е сърцевината на една държава на 1300 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 659274
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031