Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2018 12:41 - ЕВРОПЕЙСКИ ПЕРСПЕКТИВИ
Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   
Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                    Европейски перспективи

                ЗА ИМИГРАНТИ МОЖЕ -ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ НЕ МОЖЕ!

image

Завърши българското Председателство на ЕС и съпътстващата го среща с поканените лидери наЗападните Балкани.

Нашата инициатива в тази посока беше и навремена и правилна и дори смислена НО...Засега така наречените "западни европейци" не са склонни да се ангажират със "западните балканци".

Защо така ? Нима не приеха с отворени обятия милионите азиатци, друговерци и другородци и то не в чакалнята на ЕС а направо в хола на ЕС на дивана на Г-жа Меркел и мекото канапе на Г-н Макрон?

Защо за белите хора от бивша Югославия не може? Ами ето защо. Защото, казват веломудрите анализатори на Западна Европа че "Предвид поведението на Унгария, Полша и Хърватия, няма апетит да се внасят нови страни със същите проблеми"

Лошото на въпросните държави е че защитават своя национален и общоевропейски интерес и не пускат имигранти, ни искат да са джендъри и соросоиди и на всичко отгоре вярват в идеята за "Европа на нациите" такава каквато я дефинира на времето друг истински европеец- Шарл де Гол. Те не са колониални държави и не се държат като такива спрямо другите, а това е проблем за онези които са били .

Макар да харесвам Русия и да смятам поведението на Западна Европа и САЩ за нагло и просташко по отношение на нейната насила измислена изолация, на мен като на всеки европеец ми се иска да видя прибрани под общия европейски покрив целите Западни Балкани. И това няма нищо общо с интересите на Русия, на Турция че дори на Китай и Япония която назначи свой посланик за Западните Балкани. Това има общо с моите собствени интереси като българин и като балканец.

Да и у тях като и у нас има корупция и криминоген фактор, слаба икономика и законов ред, но нима те ще станат по-добри ако стоят извън ЕС? Нима сами по-лесно ще се справят с тях?

Ако заедно не си помагаме как ще вървим напред? Къде е европейската солидарност която оставя тези европейски държави отвън пред вратата?

Ние като държава имаме голям интерес те да са заедно с на са в ЕС. Само така общността на европейските народи ще може да се изгради правилно. 

Тогава Източна Европа ще може по-добре да защити своите европейски и християнски цености, които днес са застрашени от джендърите в Брюксел.

Източна Европа е била исторически тази която е пазела и воювола с нашественици и врагове.

А Западна Европа е произвеждала само войни, идеологии и революции които разрушаваха всичко опазено и създадено на континента. Те имат морална и историческа вина която трябва да изкупят, иначе Божието възмездие няма да закъснее.

 

Един ден ще се събудят под звуците на мюезина който ще вие към луната като вълк покачен на Айфеловата кула като на минаре. 

Но ще бъде късно!  

                          image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danailvdimitrov
Категория: Забавление
Прочетен: 659189
Постинги: 302
Коментари: 397
Гласове: 1297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031